به میزبانی کانون لنگرود صورتپذیرفت؛
نشست فرهنگی با محوریت معرفی مراکز الگو
نشست هماهنگی و برنامهریزی فعالیتهای مراکز الگو با حضور مسئولان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و موسسه فرهنگی شهید محسن فخرینژاد شهرستان لنگرود برگزارشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این نشست فرهنگی بهمنظور برنامهریزی فعالیتهای هدفمند کانون و بهرهگیری از ظرفیت گروههای مردمنهاد فعال در عرصه فرهنگ برای ارتقای سطح فعالیتها و شکلدهی به مراکز الگو در کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان شهرستان لنگرود برگزارشد.
مدیرکل کانون استان گیلان سخنان خود در این نشست را با تبیین اهمیت همگرایی فرهنگی و بهرهگیری از ظرفیت دستگاهها و گروههای مردمنهاد فعال در عرصه فرهنگ آغازکرد و به تشریح سیاستهای سال ۱۴۰۳ این مجموعه با تکیهبر «مخاطبمحوری»، «مرکز محوری» و «نوجوانمحوری» پرداخت.
سیدجلیل میرعظیمی در ادامه با خاطرنشانکردن رویکردهای تربیتی کانون و تربیت تمامساحتی کودکان و نوجوانان گفت: این مهم از رسالتهای کانون پرورش فکری است و با جدیت دنبالمیشود.
او همچنین، از برنامههای کانون برای راهاندازی مراکز الگو سخنگفت و تحقق این امر و همراهسازی کودکان، نوجوانان و خانوادهها را نیازمند همگرایی و مشارکت با گروههای مردمی در شهرستانها دانست.
این مسئول فرهنگی در تشریح صحبتهای خود به برگزاری موفق جشنواره استانی سرود با همراهی گروههای مردمنهاد و نقش کانون استان به عنوان دبیر کمیته کودک و نوجوان ستاد کنگره ۸ هزار شهید گیلان اشاره و این حرکتهای همافزا را گامی درجهت تربیت نسلی مومن، متعهد و انقلابی توصیفکرد.
اجرای طرح سپاس و تجلیل از ایثارگران، جانبازان و آزادگان، برگزاری تخصصی قصهگویی، معرفی مفاخر و اسطورهها و برگزاری کارگاههای حالخوش زندگی و فرزندپروری، ازدیگر موضوعهایی بود که در سخنان میرعظیمی مورد توجه قرارگرفت.
مسئول موسسه فرهنگی شهید محسن فخریزاده شهرستان لنگرود نیز از حاضران در این نشست بود و با ابرازخرسندی از همراهی با کانون پرورش فکری، بر آمادگی این مجموعه برای آمادهسازی سرود، ساخت فیلمهای کوتاه و فراهمسازی بسترهای لازم برای گفتوگوی نوجوانان با خانواده معظم شهدا در قالب طرح ستارگان درخشان خبرداد.
حجّتالاسلام و المسلمین مجتبی ضابطی، تشکیل گروههای جهادی و ترویج فرهنگ و معارف قرآنی و تشویق آیندهسازان به مطالعه مطالعه چشماندازی نوین را از فعالیتهای مفید و موثر تربیتی دانست و همکاری با کانون در این حوزه را سازنده ارزیابیکرد.
معاون فرهنگی کانون استان گیلان هم با تاکید بر اهمیت پرورش فکر و اندیشه کودکان و نوجوانان و ضرورت همافزایی با مجموعههای فرهنگی اظهارکرد: این همگراییها میتواند در راهاندازی مراکز الگوی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، مفید و موثرباشد.
سجادکوچکنژاد دراین میان، همکاری با موسسه شهید محسنفخریزاده را گامی سازنده در راستای تقویت مهارتها و استفاده از ظرفیت مجموعههای فرهنگی قلمدادکرد و با اشاره به توانمندیهای مربیان مرکز فرهنگی هنری کانون لنگرود در بخشهای علمی، برگزاری کارگاههای تخصصی مهارتافزایی، قصهگویی، سفالگری، خوشنویسی، نقاشی و ادبی گفت: این مشارکت میتواند به افزایش گستره مخاطبان کانون و کیفیتبخشی به برنامهها کمککند.
کوچکنژاد درهمینحال، به سیاستهای کانون در سال ۱۴۰۳اشاره و از اولویتهای کانون استان گیلان در برگزاری اردوهای فرهنگی تربیتی ویژه اعضای نوجوان و خدماترسانی به مخاطبان مناطق روستایی و کمبرخوردار سخنگفت.
اکرمالسادات حسینی، کارشناس مسئول فرهنگی کانون استان نیز ضمن قدردانی از همکاری موسسه شهیدمحسن فخریزاده شهرستان لنگرود، بر لزوم برگزاری جلسههای مستمر فرهنگی، طرحریزی برنامههای مشارکتی نوجوان و خانوادهمحور و برگزاری آیین آغازین و پایانی مراکز الگو با نگاه ویژه به پیوستهای فرهنگی تاکیدکرد.
پایانبخش این نشست که روز چهارشنبه، ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان سهرستان لنگرود برگزارشد، ارایه دیدگاهها و بیان نقطهنظرات ازسوی مربیان حاضر در این نشست بود.