مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1401/08/15 - 10:35
  • تعداد بازدید: 295
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

گستره همکاری‌های کانون و حوزه علمیه گیلان افزایش می‌یابد

طی دیدار سرپرست اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان با مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان بر ضرورت گسترش و تعمیق همکاری‌ها تاکیدشد.

علمیه استان بر ضرورت گسترش و تعمیق همکاری‌ها تاکیدشد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، این نشست  ۱۴ آبان ۱۴۰۱ به میزبانی اداره‌کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان در رشت صورت‌گرفت و فراهم‌سازی زمینه‌های لازم به‌منظور بهره‌گیری از توان‌مندی‌های متقابل درجهت خدمات‌رسانی هرچه بهتر به مخاطبان، مدنظر قرارداشت.

تاکید بر ضرورت هم‌گرایی و هم‌افزایی در جهت ارتقای آگاهی‌های دینی، علمی و بصیرت‌افزایی گروه‌های مخاطب نیز مدنظر مسئولان این دو مجموعه فعال در عرصه فرهنگی واقع‌شد و طرفین بر لزوم امضای تفاهم‌نامه به‌منظور تحکیم تعاملات تاکیدکردند.

سرپرست کانون استان گیلان هم طی این دیدار، به ارایه گزارشی از فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی و علمی مبتنی بر باورهای دینی و متکی بر کتاب و کتاب‌خوانی این نهاد پرداخت و تصویری روشن از فعالیت‌های خلاقانه کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان ارایه‌کرد.

سیدجلیل میرعظیمی  ۳۱ مرکز فرهنگی هنری ثابت، ۳ مرکز سیار روستایی، چهارکتاب‌خانه پستی، ۱ مرکز سیار شهری و بخش مکاتبه‌ای مرکز آفرینش‌های ادبی این مجموعه را دارای ظرفیت‌های گسترده و بهره‌مند از نیروهای توان‌مند توصیف‌کرد و افزود: تحقق عدالت فرهنگی و آموزشی و تنوع بخشی به برنامه‌ها نیز در دستور کار ‌قراردارد.

وی در این میان از خواسته‌های نسل کودک و نوجوان صحبت‌کرد و با اشاره به اجرای فعالیت‌های حضوری در مراکز کانون افزود: توسعه زیرساخت‌ها به‌منظور اجرای فعالیت‌های برخط و حضور موثر و هدف‌مند در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی از دست‌آورد سال‌های اخیر محسوب‌می‌شود.

او در این ارتباط به هم‌گامی مربیان کانون با فن‌آوری‌های نوین، گشایش مرکز تخصصی علوم و نجوم و راه‌اندازی اتاق بازی هوشمند در کانون پرورش فکری اشاره و تصریح‌کرد: این ظرفیت‌ها امکان مناسبی برای رشد و بالندگی کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها فراهم‌می‌کند.

کانون زبان استان گیلان و گستره فعالیت‌های این مجموعه در کشور و استان هم در سخنان میرعظیمی موردتوجه قرارگرفت و وی با اشاره به پیشینه روشن و مدرسان آگاه آن گفت: زبان‌آموزی، دریچه‌ای رو به دنیای ارتباط با دیگر فرهنگ‌ها و زمینه‌ساز دسترسی به منابع گسترده‌تری است و برهمین اساس از اساتید، طلاب و خانواده‌های آنان برای استفاده از فرصت‌های آموزشی این مجموعه دعوت‌می‌کنیم.

مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان گیلان هم ضمن ابرازخرسندی از بسترهای ایجادشده به‌منظور گسترش همکاری‌ها اظهارکرد: رویکرد حوزه، تعامل با دستگاه‌های فرهنگی است و از افزایش هم‌گرایی با کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استقبال‌می‌کنیم.

حجّت‌الاسلام و المسلمین محمدلاکانی در ادامه از کانون به عنوان مجموعه‌ای موفق در عرصه فرهنگ یادکرد و با خاطرنشان‌کردن فعالیت مراکز فرهنگی‌هنری، مجموعه‌های علمی و کانون زبان گفت: این فرصت‌ها بستری  مناسب برای گسترش همکاری‌های فرهنگی و بهره‌گیری طلاب و خانواده‌های آنان از برنامه‌های این نهاد فراهم‌می‌کند.

این کارشناس علوم دینی هم‌چنین، تبادلات فرهنگی را نیازمند نیروی انسانی مومن و متخصص دانست و با بیان‌این‌که روحانیان و طلاب نقش به‌سزایی در روشنگری و ارتقای آگاهی‌های دینی جامعه، به ویژه کودکان و نوجوانان ایفامی‌کنند، افزود: اعزام روحانی به کانون، برگزاری نشست‌های تربیتی و بصیرت‌افزایی و درعین‌حال، اجرای برنامه‌های مشترک مورد استقبال‌خواهدبود.

تاکید بر ضرورت امضای تفاهم‌نامه همکاری‌های مشترک و تحکیم بنیان‌های فعالیت مشارکتی، دیگر بخش سخنان مدیرکل مرکز خدمات حوزه‌های علمیه استان گیلان بود و درپایان نیز طرفین بر استمرارهم‌گرایی‌ها و برگزاری نشست‌های کارشناسی توافق‌کردند.

گفتنی‌است، در این نشست، معاون اجرایی و مسئول صندوق حوزه علمیه استان گیلان نیز حضورداشتند.

گستره همکاری‌های کانون و حوزه علمیه گیلان افزایش می‌یابد

  

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
 

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت