مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1400/09/18 - 13:12
  • تعداد بازدید: 353
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به مناسبت هفته پژوهش ‌برگزارشد؛

آیین تجلیل از مربیان و اعضای پژوهش‌گر کانون گیلان

کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان استان گیلان در استقبال از سیزدهمین ویژه‌برنامه‌های هفته پژوهش، آیین تجلیل از مربیان و اعضای پژوهش‌گر این مجموعه فرهنگی را در بستر فضای مجازی برگزارکرد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، طی این آیین مجازی که در آستانه هفته پژوهش سال ۱۴۰۰ و با هدف قدردانی از فعالان عرصه‌ پژوهش و تشویق مخاطبان به انجام فعالیت‌های تحقیقی صورت‌گرفت، جمعی از کارشناسان، مربیان و اعضای پژوهش‌گر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان حضورداشتند.

رخدادهای خوب آینده، حاصل پژوهش است

سرپرست کانون استان گیلان نیز از حاضران در این آیین مجازی بود و صحبت‌های خود را با تبریک هفته پژوهش و قدردانی از فعالان این عرصه آغازکرد.

سیدجلیل میرعظیمی ادامه سخنان خود را به تبیین اهمیت پژوهش و تحقیق اختصاص‌داد و با بیان این‌که   پیش‌گامی در عرصه جستجوگری، از شاخصه‌های توسعه‌یافتگی است، افزود: دانش انسان نسبت به گذشته کامل و در مقایسه با آینده ناکافی است و برای رقم‌زدن رخدادهای خوب آتی، نیازمند کنکاس و پژوهش هستیم.

این مسئول فرهنگی برهمین‌اساس، لازمه توسعه و پیشرفت ایران اسلامی را پژوهش‌گری و تربیت نسلی جستجوگر دانست و گفت: انتخاب موضوع‌های مشکل‌گشا و کاربردی برای پژوهش نیز دارای اهمیت ویژه‌ای است.

میرعظیمی در ادامه به شاخص‌های یک فعالیت ‌تحقیقی مناسب پرداخت و انتخاب موضوع  با قابلیت اجرا، محدودبودن گستره تحقیق و امکان دسترسی به منابع را از جمله گام‌های موثر و تاثیرگذار در پیش‌برد امور تحقیقی خواند.

او هم‌چنین، ضرورت مطالعه و آگاهی از پیشینه آثار پژوهشی را مهم توصیف‌کرد و افزود: توجه به این نکته‌ها می‌تواند به ارایه یک فعالیت پژوهشی مفید و کاربردی منجرشود.

پایان‌ صحبت‌های سرپرست کانون گیلان به تجلیل و قدردانی از مربیان و اعضای پژوهش‌گر این مجموعه اختصاص‌داشت و وی با مهم و ارزش‌مند ارزیابی‌کردن حرکت‌های صورت‌گرفته، خواستار استمرار در مسیر بسط و نهادینه‌سازی فرهنگ پژوهش و جستجوگری در جامعه شد.

کارشناس آموزش و پژوهش کانون استان گیلان هم از دیگر حاضران بود که به تشریح اقدامات صورت‌گرفته و روند رو به رشد فعالیت‌های پژوهشی در استان پرداخت.

سیده فاطمه طاهری در این میان، همه‌گیری ویروس کرونا و فرصت‌سازی کانون با بهره‌گیری از فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی را خاطرنشان‌کرد و اظهارداشت: راه‌اندازی گروه‌های پژوهشی و برپایی کارگاه‌های آموزشی از جمله حرکت‌های فرآیندمحور برای توسعه زیرساخت‌های پژوهشی به‌شمارمی‌رود.

وی در همین‌حال به برگزاری سیزدهمین ویژه‌برنامه هفته پژوهش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان  از ۲۵ تا ۳۰ آذر ۱۴۰۰ اشاره‌داشت و با بیان این که این فعالیت‌ها با شعار«از مسأله‌شناسی تا معرفت‌شناسی» صورت‌می‌گیرد، خواستار همراهی و همگامی افزون‌تر مربیان و اعضا با این برنامه‌هاشد.

ادامه‌بخش این آیین نیز صحبت‌های «شراره مسچیان جورشری» مربی مسئول مرکز مجتمع کانون رشت به نمایندگی از گروه داوری آثار پژوهشی و تشریح دلایل به‌گزینی آثار بود و با ارایه‌ی گزارشی از سوی «سیده‌آمنه فلاح زحمتکش» از مربیان فرهنگی و پژوهش‌گر برتر کانون استان گیلان در ارتباط مراحل انجام اقدام‌پژوهی همراه‌شد.

صحبت‌های «علی رحیمی‌پناه»، «کورش ابراهیم‌زاده» و «رابعه نیک‌فطرت»، از اعضای برگزیده و پژوهش‌گر کانون استان گیلان و توضیح ‌در ارتباط با پژوهش انجام‌گرفته و نقش مربیان در انتخاب این آثار، از دیگر برنامه‌های این آیین در روز پنج‌شنبه، ۱۸ آذر ۱۴۰۰ بود و با سخنان «بتول‌آقاجانی»، مربی‌مسئول کانون شهرستان فومن و از پژوهش‌گران برگزیده این مجموعه در ارتباط با مراحل انجام یک فعالیت پژوهشی، به نقطه پایانی رسید.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت