مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1403/07/15 - 14:21
  • تعداد بازدید: 10
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

هم‌زمان با هفته ملی کودک و در قالب طرح کتاب‌محور«هزار پرنده کاغذی بر بام مدارس» کتاب‌خانه مدرسه شهید ناصر انسان‌پرست بخش اسالم با کتاب‌های اهدای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان راه‌اندازی‌شد.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، طرح فرآیندمحور«هزار پرنده کاغذی بر بام مدارس» که به‌همت کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و آموزش و پرورش اجرایی‌می‌شود، ادامه حرکت کتاب‌محور «هر کلاس، یک کتاب‌خانه» کانون پرورش فکری است  که در سال ۱۴۰۲ با تجهیز و راه‌اندازی تعدادی از کتابخانه‌های مدرسه استان گیلان‌همراه‌شد.

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

این طرح که با نگاهی ویژه به مناطق کم‌برخوردار و نهادینه‌سازی فرهنگ مطالعه و کتاب‌خوانی در میان کودکان و نوجوانان ایران اسلامی صورت‌می‌گیرد، با حضور در مدارس و اهدای کتاب‌های کانون پرورش فکری برای راه‌اندازی قفسه‌های کتاب در کلاس‌های مدرسه‌های حاشیه‌شهرها و روستایی اجرایی‌می‌شود.

برهمین اساس نیز هفته ملی کودک سال ۱۴۰۳ بهانه‌ای برای استمرار این طرح با عنوان«هزار پرنده کاغذی بر بام مدارس» و حرکت در مسیر راه‌اندازی هزار کتاب‌خانه کانونی در مدارس سراسر استان کشور قرارگرفت و مدرسه شهید ناصر انسان‌پرست بخش اسالم شهرستان تالش استان گیلان به‌عنوان نقطه‌آغاز این حرکت فرهنگ‌ساز انتخاب‌شد.

برپایه این گزارش، آیین‌ راه‌اندازی این کتاب‌خانه، ۱۵ مهر سال ۱۴۰۳ و هم‌زمان با دومین روز از هفته ملی کودک (برای محیط‌زیست، برای آینده‌ای پاک‌تر و سالم‌تر) صورت‌پذیرفت و با حضور کارشناسان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان و مسوولان شهرستان، بستری برای راه‌اندازی برای بهره‌مندی دانش‌آموزان این مدرسه از منابع خواندنی فراهم‌شد.

معاون پرورشی و فرهنگی اداره آموزش و پرورش اسالم در این آیین با قدردانی از مسوولان کانون پرورش فکری برای ایجاد فرصت‌های فرهنگی برای دانش‌آموزان، از اهمیت کتاب و فعالیت‌های فکری سخن‌به‌میان‌آورد و توجه هم‌زمان به تغذیه روح و جسم را مهم ارزیابی‌کرد.

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

سعید رحیم پور در ادامه به ماموریت مشترک کانون پرورش فکری و آموزش و پرورش برای برای رشد و شکوفاسازی استعدادهای کودکان و نوجوانان اشاره و این مهم را در تربیت انسان‌های موفق حائز اهمیت دانست.

کارشناس فرهنگی کانون استان گیلان هم از دیگر حاضران در این مراسم بود و ضمن تبریک هفته ملی کودک، به‌تشریح روند فعالیت‌های کتاب‌محور این مجموعه طی سال‌گذشته و جاری برای تجهیز و راه‌اندازی کتاب‌خانه‌های مدرسه‌ها پرداخت و افزود: «هزارپرنده کاغذی بر بام مدارس» ادامه‌طرحی است که با عنوان «هرکلاس، یک کتاب‌خانه» در سال ۱۴۰۳ اجرایی‌شده‌است.

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

سیده‌مریم حسینی کیسمی تغییر نام این طرح را افزایش گستره این حرکت فرآیندمحور به تمامی استان‌های کشور دانست و ابرازامیدواری‌کرد در سایه همراهی دستگاه‌ها و مجموعه‌ها فرهنگی این حرکت‌ به راه‌اندازی هزارکتاب‌خانه کانون در سطح مدرسه‌ها و افزایش دانایی و توانایی آینده‌سازان ایران اسلامی منجرشود.

 

صغری‌قامتی‌مقدم، کارشناس فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان هم با تبیین دلایل نام‌گذاری روز و هفته ملی‌کودک، «برای کودکان، برای آینده» را شعار این روزها اعلام‌کرد و گفت: برنامه‌ریزی برای این ایام گامی جهت جلب‌نظر بزرگ‌ترها و تربیت انسان‌های بزرگ و موفق برای فرداهای جامعه‌است.

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

قامتی‌مقدم درهمین‌حال، به ارایه تصویری از یک انسان موفق پرداخت و با بیان‌این‌که تمامی شغل‌ها مفید و قابل احترام‌هستند، اظهارکرد: آنچه اهمیت‌دارد، تلاش موثر، موفقیت در عرصه فعالیت‌ و ایجاد رضایت در مخاطب است.

شایان‌ذکر است، «برای‌خانواده‌کودکان، برای آینده‌ای امن‌تر و آرام‌تر»، «برای محیط‌زیست‌کودکان، برای آینده‌ای پاک‌ و سالم‌تر»، «برای رشد و شکوفایی کودکان، برای آینده‌ای پیشرفته‌تر»، «برای شنیده‌شدن کودکان، برای آینده مسوولانه‌تر»، «برای برابری کودکان، برای آینده‌ عادلانه‌تر»، «برای هویت کودکان، برای آینده‌روشن‌تر» و «برای رفاه کودکان، برای آینده باکیفیت و آسایش بالاتر» عنوان‌هایی که برای روزهای هفته ملی کودک سال ۱۴۰۳ انتخاب شده‌است.

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

یک از هزارِ «پرنده کاغذی»، بر بام مدرسه انسان‌پرست اسالم نشست

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت