مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1399/08/01 - 12:54
  • تعداد بازدید: 519
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
فرماندار شهرستان بندرانزلی:

سرمایه‌گذاری در حوزه کودک و نوجوان، جامعه را بیمه‌می‌کند

فرماندار شهرستان بندرانزلی سرمایه‌گذاری در حوزه فرهنگ و صیانت از آیینه‌ی وجودی کودکان و نوجوانان را مهم‌ترین گام در مسیر سلامت و سعادت ایران اسلامی عنوان‌کرد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، فرماندار بندرانزلی در نشست با مدیرکل و کارکنان کانون گیلان با بیان این مطلب افزود: کودکان همچون آیینه‌ای بی‌آلایش، نیازمند مراقبت و نگهداری همیشگی هستند و سرمایه‌گذاری در حوزه‌ی فرهنگ و پاس‌داشت زلالای وجودی نسل کودک و نوجوان، نقشی غیر قابل‌انکار در سلامت جامعه‌ ایفا می‌کند.

اسماعیل‌میرغضنفری هم‌چنین از ضرورت بهره‌گیری از علاقه‌مندان و افراد توان‌مند در این حوزه سخن به‌میان آورد و با بیان‌این‌که بیداری کودک درون در ایجاد ارتباط دوسویه با آینده‌سازان و انتقال آموزه‌های سازنده به آنان دارای اهمیت ویژه است، گفت: تاثیرپذیری و تاثیرگذاری، از ویژگی‌های انسان محسوب‌می‌شود و هراندازه از تاثیرات مثبت دوران کودکی بهره‌مندشویم، در ایجاد پیوند با نسل کودک و نوجوان موفق‌تر خواهیم‌بود.

نماینده‌عالی‌دولت در شهرستان بندرانزلی به فعالیت‌های مربیان کانون و جایگاه ارزش‌مند آنان در خدمات‌رسانی و ایجاد زیرساخت‌های مناسب فرهنگی نیز اشاره‌کرد و با بیان‌این‌که برای ایجاد هرتحول سازنده، نیازمند فرهنگ‌سازی هستیم افزود: آنچه‌ اهمیت کانون و فعالیت‌های اثربخش مربیان این مجموعه را دوچندان می‌کند، نقشی است که در مسیر دشوار عرصه‌ی فرهنگ دارد.

غضنفری درهمین حال به جدیت و تلاش همکاران کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان پرداخت و با ارزش‌مند توصیف‌کردن تلاش‌های آنان اظهارکرد: رسالت تمامی مسوولان همراهی با این مجموعه است و در این راه از هیچ‌تلاشی فروگذارنخواهیم‌کرد.

این مسوول استانی درپایان سخنان خود به به اهمیت گسترش فضاهای آموزشی کانون اشاره و از همراهی فرمانداری برای تکمیل و گشایش سالن سینمای مرکز فرهنگی هنری شماره یک کانون بندرانزلی خبرداد.

مدیرکل کانون استان گیلان نیز سخنان خود در این نشست را با ابراز خرسندی از انتخاب شخصیت‌های فرهنگی به عنوان مدیران استانی آغازکرد و ضمن اشاره به نقش فرماندار فعلی شهرستان بندرانزلی در راه‌اندازی کتاب‌خانه سیار روستایی شهرستان رودبار و انتخاب کانون پرورش فکری لاهیجان به عنوان مرکز فرهنگی هنری برتر کانون کشور  ابرازامیدواری‌کرد که این حرکت‌های سازنده  ادامه‌داشته‌باشد.

اسفندیارضیائی ادامه سخنان خود را به همه‌گیری ویروس کرونا و آسیب‌پذیری و محدودیت کودکان در روزهای کرونایی اختصاص‌داد و با ضروری ارزیابی‌کردن توجه هم‌زمان به سلامت جسمی و روحی  آینده‌سازان گفت: تغییر ساختارهای کانون، اجرای فعالیت‌بر بستر فضای مجازی، راه‌اندازی کارگاه‌های برخط و انتشار فراخوان‌های مختلف ازجمله برنامه‌های این مجموعه برای مدیریت این روزها و ارایه‌ی خدمات فرهنگی مناسب به کودکان و نوجوانان محسوب‌می‌شود.

او هم‌چنین ورود کانون به دلِ خانواده‌ها و فرصت‌سازی از تهدیدهای کرونایی را از دیگر اقدامات کانون در این زمینه عنوان‌کرد و از دست‌آوردهای گسترده این مجموعه سخن‌گفت.

اشاره به ظرفیت‌های گسترده شهرستان بندرانزلی و موفقیت‌های مراکز فرهنگی هنری آن طی سال‌های گذشته، ازدیگر موضوع‌های مورد توجه مدیرکل کانون استان بود و وی برهمین اساس نیز همراهی مسوولان شهرستان را برای تجهیز و به‌سازی این مراکز، به ویژه راه‌اندازی سالن سینمای مرکز فرهنگی هنری شماره ۱ کانون بندرانزلی خواستارشد.

گفتنی است،  بازدید از مرکز تولید پوشاک هپی‌لند- که همراهی سازنده‌ای در امداد فرهنگی کانون در روستاهای سیل‌زده شهرستان تالش‌ داشته- و شرکت در نشست فرهنگی مراکز شماره ۱ و ۲ کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان بندرانزلی، ازدیگر برنامه‌های این سفر استانی به‌شمارمی‌رفت.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت