مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1400/10/30 - 13:23
  • تعداد بازدید: 247
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
کانون استان گیلان برگزارکرد؛

دوره آموزش مجازی «تعلیم و تربیت در متون قرآنی و روایی»

کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان دوره آموزش مجازی «تعلیم و تربیت در متون قرآنی و روایی» را ویژه مربیان فرهنگی این مجموعه برگزارکرد.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، این دوره آموزشی از ۲۸ تا ۳۰ دی ۱۴۰۰ و با حضور۴۰ مربی فرهنگی مراکز کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در بستر فضای مجازی برگزارشد.

آشنایی با اهمیت تعلیم و تربیت از منظر دین مبین اسلام و تبیین نقش معلمان و مربیان در هدایت نسل کودک و نوجوان، از اهداف این دوره آموزشی ۱۲ ساعته به‌شمارمی‌رفت.

برپایه این گزارش، اصغر باقرزاده، پژوهش‌گر و مدرس دانشگاه نیز میهمان این دوره آموزشی مجازی بود و ضمن محور قراردادن آیات قرآن کریم و رویات معصومین(ع)، به تشریح اهمیت تربیت کودک ونوجوان  و جایگاه مربی و معلم در دین‌باوری و تقویت باورهای دینی و اسلامی آینده‌سازان پرداخت.

معاون آموزش و پژوهش دانشکده دین و رسانه صدا و سیما، مأنوس‌سازی هر چه بیش‌تر فرزندان با تعالیم انسان‌ساز اسلام را در گِرو آگاهی و اشراف مربی به ظرایف نهفته در این آموزه‌ها دانست و با تاکید بر ضرورت ژرف‌اندیشی در این مفاهیم انسان‌ساز گفت: نخستین گام در این مسیر، خودشناسی، کاربرد آن در زندگی فردی و اجتماعی و در سپس انتقال این تجربه‌ها به مخاطبان است.

باقرزاده در توضیح این سخنان، تربیت پیامبران در سایه تعالیم الهی را خاطرنشان‌کرد و با رفیع‌برشمردن جایگاه انسان در مقایسه با ملائکه و حیوانات گفت: آن‌چه انسان را از دیگر آفریده‌ متمایزکرده و زمینه تربیت وی را فراهم‌می‌کند، تعقل و اندیشه‌ و تربیت‌پذیری است.

وی هم‌چنین اختیار و اراده انسان را مورد توجه قرارداد و با مهم توصیف‌کردن مسئولیت‌پذیری و استمرار در مسیر رشد و بالندگی اظهارکرد: دست‌یابی به سعادت، حرکت و تلاش مستمر را طلب‌می‌کند و این مهم‌ترین موضوعی است که باید به نسل کودک و نوجوان یادآورشد.

تاکید بر نقش مهم خانواده و هم‌سالان نیز مورد توجه باقرزاده قرارداشت وی با ضروری ‌خواندن تعامل و همکاری  تمامی متولیان تعلیم و تربیت کودک و نوجوان افزود: ایجاد پل‌های ارتباطی از سوی مربیان و معلمان با خانواده‌ها، امری ضروری است که می‌تواند نقش به‌سزایی در تربیت‌پذیری مخاطب داشته‌باشد.

او درعین‌حال آرامش، صبوری و ایجاد بسترهای لازم برای پرسش‌گری و پاسخ‌گویی به پرسش‌های کودکان و نوجوانان را با اهمیت قلمدادکرد و با بیان‌این‌که محبت‌ورزی و مهربانی با فرزندان، زمینه‌ فراگیری هرچه بهتر آنان را فراهم‌می‌کند، اضافه‌کرد: تجلیل پروردگار متعال از پیامبر گرامی اسلامی (ص) برای نرم‌خویی و صبوری در برابر منتقدان، بر اثربخشی این شیوه تاکیددارد.

فراهم‌سازی زمینه‌های لازم برای پژوهش‌گری و آزادی عمل در سایه نظارت و هدایت، از دیگر مقدمات تربیت نسل کودک و نوجوان است که در این دوره آموزشی بر آن تاکیدشد و اصغرباقرزاده با مهم‌ارزیابی‌کردن بهره‌گیری هم‌زمان از تذکر و موعظه و به تصویر کشیدن شیوه‌های درست زندگی در قالب فعالیت‌های عملی و عمل‌گرایی گفت: این  امر لازمه تعلیم و تربیت کودک و نوجوان محسوب‌می‌شود.

ارایه دیدگاه‌ها و پاسخ‌گویی میهمان برنامه به پرسش‌های مربیان فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان، پایان‌بخش دوره آموزش مجازی «تعلیم و تربیت در متون قرآنی و روایی» به‌شمارمی‌رفت.

کلمات کلیدی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت