مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1400/04/26 - 08:20
  • تعداد بازدید: 502
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به همت همکاران ستادی و مراکز فرهنگی هنری صورت‌گرفت؛

ترویج گفتمان عفاف و حجاب در کانون استان گیلان

هم‌زمان با هفته بزرگ‌داشت «عفاف و حجاب»، همکاران ستادی و مراکز فرهنگی هنری با برنامه‌ریزی و اجرای فعالیت‌های حضوری و برخط، به تبیین و ترویج این فرهنگ متعالی پرداختند.

به‌گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون استان گیلان، ویژه‌برنامه‌های هفته‌ی عفاف و حجاب در مرکز استان و مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری با تکیه بر شیوه‌های خلاقانه و بهره‌گیری از فرصت‌های فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی برگزارشد.

 این درحالی است که باورهای دینی ایرانیان مسلمان با تبعیت از تعالیم متعالی دین مبیین اسلام و الگوپذیری از سیره‌ی نبوی، علوی و فاطمی(ع)، الگویی مناسب از دین‌مداری ارایه‌داد و به‌همین‌دلیل نیز در فرازها و فرودهای تاریخی این مرز و بوم، چالش‌ها و کج‌اندیشی‌های اسلام‌ستیزان  و دلبستگان به فرهنگ غرب را شاهدبود.

نقطه‌ی اوج این باورمندی، ۲۱ تیر سال ۱۳۱۵ و هم‌زمان با  خیزش مردم در مواجهه با  قانون کشف حجاب، در مسجد گوهرشاد رقم‌خورد و تصویری از ایثار و شهادت‌طلبی ایرانیان را در صیانت از ارزش‌ها و باورهای اسلامی به‌نمایش‌گذاشت.

این بهانه ماندگار و نام‌گذاری «هفته بزرگ‌داشت عفاف و حجاب» که با هدف پاس‌داشت حماسه‌آفرینی فعالان دیروز و امروز این عرصه و استفاده از تمامی ظرفیت‌ها، به ویژه‌داشته‌های فرهنگی برای تبیین و ترویج فرهنگ عفاف و حجاب صورت‌می‌گیرد، بستری برای کارکنان ستادی، مربیان و اعضای مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان ونوجوانان فراهم‌کرد تا هم‌چون‌همیشه با بهره‌گیری از فعالیت‌های متنوع و خلاقانه، به نهادینه‌سازی این فرهنگ در میان نسل کودک و نوجوان بپردازند.

برهمین‌اساس نیز خانواده، به‌عنوان نقطه‌ی آغاز شکل‌گیری شخصیت ‌فردی کودکان و نوجوانان موردتوجه مربیان کانون قرارگرفت و در تعاملی سازنده با خانواده‌ها، زمینه‌ی همراهی افزون‌تر  آنان و اعضا با برنامه‌های هفته بزرگ‌داشت عفاف و حجاب فراهم‌شد.

بهره‌گیری از ظرفیت‌های رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی نیز در دستورکار قرارداشت و در این میان مربیان و اعضای این مجموعه‌ی فرهنگی به اجرای مسابقه با محوریت عفاف و حجاب، قصه‌گویی، معرفی‌کتاب، خوانش‌شعر، آماده‌سازی‌کلیپ و دکلمه‌خوانی اقدام‌کردند.

فضاسازی مراکز فرهنگی هنری، معرفی شهیدان و فعالان عرصه‌ی عفاف و حجاب، قدردانی از همکاران با حجاب و موفق در این زمینه، از جمله برنامه‌ها بود که با گرامی‌داشت سال‌روز ازدواج امام علی(ع)  و حضرت فاطمه (س) و تجلیل از همکارانی که به‌تازگی به جرگه متاهلین پیوستند، همراه‌شد.

اجرای ویژه‌برنامه‌های سال‌گشت شهادت امام محمد تقی (ع) و برنامه‌ریزی فعالیت‌های نمازی به‌عنوان یک فریضه‌ی انسان‌ساز و مشوق در مسیر پاس‌داشت عفاف و حجاب نیز از اولویت‌های همکاران ستادی و مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در این ایام بود.

شایان‌ذکر است، ویژه‌برنامه‌های هفته عفاف و حجاب با شعار«کرامت‌بانوان، حیامردان، خانواده‌پایدار» از ۱۹ تا ۲۵ تیر ۱۴۰۰ برگزارشد و «حیاء و عفت، نیاز همگانی، مطالبه عمومی»، «حیا و عفت، هویت اسلامی، اصالت ایرانی»، «حیا و عفت، ازدواج پایدار، جامعه تمدن ساز»، «حیا و عفت، قانون مداری، حقوق شهروندی»، «حیا و عفت، ندای فطری،ضرورت جهانی»، «حیا و عفت، میثاق با شهیدان» و «حیا و عفت، شکوه بندگی، کرامت انسانی» عناوین روزهای این هفته به‌شمارمی‌رفت.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت