مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1401/05/19 - 09:00
  • تعداد بازدید: 191
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
از سوی مربیان کانون گیلان صورت‌گرفت؛

تبیین دلایل شکل‌گیری واقعه کربلا برای مخاطبان/ ظلم‌ستیزی و ولایت‌پذیری، شاخصه‌ قیام حسینی عنوان‌شد

آیین‌های سوگواری سرور و سالار شهیدان، امام حسین(ع) و شهدای کربلا در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برگزارشد و مربیان این مجموعه ضمن تبیین دلایل شکل‌گیری واقعه کربلا برای آینده‌سازان، «ظلم‌ستیزی» و «ولایت‌پذیری» را از شاخصه‌های این قیام الهام‌بخش عنوان‌کردند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، آیین‌های سوگواری سرور و سالار شهیدان(ع) در حالی برنامه‌ریزی و برگزارشد که بصیرت‌افزایی، آشنایی افزون‌تر نسل کودک و نوجوان با سیره عملی اهل‌بیت(ع)، خاطرنشان‌کردن نگاه ویژه آنان به پاس‌داشت بنیان‌های دین مبین اسلام و هم‌چنین، اهمیت امر به‌معروف و نهی از منکر از منظراین بزرگواران، از اهداف کارکنان ستاد و مربیان مراکز فرهنگی هنری این مجموعه به‌شمارمی‌رفت.

تبیین دلایل شکل‌گیری قیام‌حسینی (ع) و خاطرنشان‌کردن ولایت‌پذیری اهل‌بیت و یاران امام‌حسین(ع) که از آغاز تا به ‌انجام ‌رسالت سرور و سالار شهیدان به بهترین شکل ظهور و بروز یافت نیز از اولویت‌های مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان محسوب‌می‌شد.

مربیان کانون در این آیین‌ها که با همراهی دستگاه‌های فرهنگی  و فعالان دینی، کودکان، نوجوانان و خانواده‌ها صورت‌گرفت، جایگاه بانوان، کودکان و نوجوانان کربلا را به آینده‌سازان ایران اسلامی یادآورشدند و از اهمیت و نقش‌آفرینی پیام‌رسان حماسه حسینی، حضرت زینب(س) برای مخاطبان صحبت‌کردند.

براساس این گزارش‌ها، بهره‌گیری از شیوه‌های آموزش غیرمستقیم و استفاده از فعالیت‌های فرهنگی، هنری، ادبی و پژوهشی در انتقال آموزه‌های عاشورایی به کودکان و نوجوانان، از نقطه‌های روشن این برنامه‌ها بود و «فضاسازی مناسب»، «پرده‌خوانی رویدادهای قیام کربلا»، «قصه‌گویی»، «معرفی‌کتاب»، «خوانش‌شعر»، «مقتل‌خوانی»، برپایی کارگاه‌های «خوش‌نویسی»، «نقاشی»، «آموزش کاردستی»، «کتاب‌سازی» مورد توجه مربیان قرارداشت.

همراه‌سازی شخصیت‌ها و کارشناسان دینی در برگزاری آیین‌های عزاداری شهدای کربلا، بهره‌گیری از نقطه‌نظرات آنان در آگاهی‌بخشی هرچه‌بیش‌تر به‌مخاطبان و استفاده از توان‌مندی‌های اعضا در اجرای فعالیت‌ها و مرثیه‌سرایی نیز مدنظر مربیان مراکز فرهنگی هنری قرارگرفت.

 

مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در این میان از فرصت‌سازی سومین اختر تابناک امامت و ولایت برای تاکید بر اهمیت برپایی نماز سخن‌گفتند و ادای این فریضه الهی در تنگناهای میدان مجاهدت را بیان‌گر جایگاه بی‌بدیل نماز نزد معصومین (ع) ارزیابی‌کردند.

ساخت نماهنگ، برگزاری مسابقه عکاسی «نماز ظهر عاشورا و آیین‌های عزاداری شهدای کربلا»، تولید محتوای مناسب و انتشار در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی نیز از دیگر برنامه‌های این ایام به‌شمارمی‌رفت و با برپایی کارگاه‌های عمومی برخط مربیان با محوریت قیام حسینی(ع) همراه‌شد.

این درحالی‌است که کارکنان ستادی این نهاد فرهنگی نیز افزون‌بر فضاسازی مناسب، برنامه‌ریزی و نظارت بر فعالیت‌های مراکز فرهنگی هنری، نسبت به برپایی مراسم زیارت عاشورا و عزاداری سرور و سلار شهیدان و یاران باوفای امام حسین (ع) اقدام‌کردند.

این آیین‌ها با مرثیه‌سرایی مداحان اهل‌بیت(ع) آغازشد و تبیین رسالت‌های سرور جوانان اهل بهشت در مسیر قیام الهام‌بخش کربلا  در دستور کار قرارداشت.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت