سی و سه سال پس عروج ملکوتی امام خمینی(ره)؛
اندیشه های معمار انقلاب اسلامی جاری و ساری است/ مربیان کانون از «حقیقت همیشه زنده» برای کودکان سخنگفتند
هم زمان با سیوسومین سالگرد عروج ملکوتی معمار کبیر انقلاب اسلامی، مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان با اجرای فعالیتهای هدفمند، در مسیر آشنایی افزونتر کودکان و نوجوانان با اندیشههای امام راحل(ره) و قیام خونین ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ گام برداشتند.
به گزارش روابط عمومی ادارهکل کانون استان گیلان؛ نهال انقلاب اسلامی ایران که در خرداد ۱۳۴۲ پاگرفت و در بهمن ۱۳۵۷ به شکوفهنشست، اینک سیوسه سال پس از کوچ باغبان، درخت پهناوری است که ریشه در اندیشههای باورمندان، آزادیخواهان و مسلمانان ایران و جهاندارد.
در این میان، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان که رسالت که آگاهسازی کودکان و نوجوانان و ایجاد پیوندهای میاننسلی را بردوش میکشد، سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی(ره) و قیام خونین پانزده خرداد را امکانی برای آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان، بهویژه نسل سوم و چهارمیها با اندیشههای جاری و ساری معمار کبیر این نظام مردمی قرارداد و در سایه برنامهریزی و اجرای فعالیتهای حضوری و مجازی، به نشر تفکرات مبتنی بر باورهای دینی امام راحل(ره) پرداخت.
این فعالیتهای فرهنگی که در سایه همراهسازی کودکان، نوجوانان و خانوادهها شکلگرفت و در قالب برنامههای فرهنگی، هنری، ادبی و پژوهشی به مرحله اجراگذاشتهشد، به تبیین دلایل شکلگیری این نظام اسلامی در سایه رهبری امام خمینی(ره) و هدایتهای مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) نگاهی ویژه داشت.
خاطرنشانکردن ولایتپذیری و ایثار مردان و زنان ایران اسلامی به مخاطبان، از دیگر اولویتهای مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گیلان بود.
براساس این گزارشها، بهرهگیری از فعالیتهای کتابمحور کانون نیز مد نظرقرارگرفت و مربیان این نهاد با قصهگویی، معرفی و روخوانیکتابهایی چون: «مهربانمثلمسیح»، «خورشیددر کوچ»، «باغگلها» و... درجهت آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان با اندیشه و سیره عملی امام خمینی(ره) گام برداشتند.
خوانش فرازی از وصیتنامه سیاسی الهی معمارکبیر انقلاب و یادآورشدن جایگاه و نقش کاربردی آموزههای دین مبین اسلام از منظر امام، به ویژه نماز اول وقت و برپایی کارگاههای خوشنویسی، نقاشی، کاردستی برای تبیین هرچه بهتر این اندیشهها برای اعضا، ازدیگر برنامههای مربیان بهشمارمیرفت.
برگزاری کارگاههای ادبی«دلنوشتههایی به خمینی کبیر(ره)، نمایش پویانمایی با محوریت اتحاد و همبستگی در مقابل طاغوت و استبداد، نیز در دستور کار قرارگرفت و با نقد و بررسی آثار و برپایی کارگاههای بحث آزاد در این ارتباط همراهشد.
تشریح وقایع قیام خونین پانزده خرداد ۱۳۴۲ که نقطه آغاز انقلاب اسلامی قرارگرفت و نقش رهبری معمار کبیر انقلاب اسلامی در مدیریت رخدادهای ملی و بینالمللی پیش و پس از پیروزی انقلاب، ازدیگر مواردی بود که در صحبتهای مربیان کانون به آن اشارهشد.
مربیان و اعضای این مجموعه فرهنگی همچنین، به تولید محتوا و انتشار نماهنگ در فضای مجازی و شبکههای اجتماعی پرداختند و توجه امام به نسل کودک و نوجوان و تاکیدشان بر لزوم نشر باورهای اسلامی در ایران اسلامی و فراتر از مرزهای جغرافیایی به مخاطبان یادآورشدند.
برپایه این گزارش، فضاسازی مناسب و حضور کارکنان ستادی، مربیان و اعضای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان در آیینهای سی وسومین سالگرد ارتحال ملکوتی امام خمینی(ره) در مرکز استان و شهرستانها نیز از دیگر برنامههای این ایام بهشمارمیرفت.