مرکز فرهنگی هنری لنگرود

 

مرکز فرهنگی هنری لنگرود از سال 1358 فعالیت های فرهنگی، هنری و ادبی خود را آغاز نموده است.



 

 

خدمات مرکز :

 

کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی 5 سال کامل تا 17 سال

امانت و برگشت کتاب به گروه های سنی 7 تا 17 سال.

اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی

برگزاری کارگاه های تخصصی نجوم، نقاشی و طراحی

بازدید از آسمان نما

اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم در طی بازدیدها

 

بخش های مرکز :

 

دارای سالن مشترک کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر، آسمان نما ، 2 کلاس هنری سفالگری و انیمیشن، مرکز پستی.

 

امکانات ویژه مرکز :

 

سالن مطالعه کودک و نوجوان / سالن آمفی تئاتر / اتاق آسمان نما / 2 کارگاه هنری

 

امکانات کارگاهی :

 

کارگاه سفال / کارگاه  انیمیشن

 

خدمات فراگیر :

 

نداریم.

 

روز و ساعات فعالیت :

 

مرکز در دو شیفت از 8 صبح الی 17 عصر / پنج شنبه ها 8 صبح الی 14 عصر- روزهای زوج: پسر(صبح) و دختر (عصر)- روزهای فرد: دختر (صبح) و پسر (عصر)

 

پرسنل :

 

2 نفرمربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - 3 نفر نیروی هنری –1 نفر نیروی ادبی-1 نفر نیروی خدمات.

 

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل 7 سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۱۲۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی


 

 

نشانی :

 

گیلان، لنگرود، جاده چمخاله، روبروی مخابرات، داخل بوستان آزادی (باغ ملی)، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان لنگرود

 

تلفن :

 

تلفن :  01342526020

 

مسئول مرکز :

 

نیکی قبادی لنگرودی


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

 

  • 1399/05/27 - 16:06
  • تعداد بازدید: 587
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به‌میزبانی کانون استان گیلان؛

اعضای کمیته پایش و ارزیابی حقوق کودک گردهم‌آمدند

دومین نشست اعضای کمیته پایش و ارزیابی حقوق کودک در سال ۱۳۹۹ به میزبانی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گیلان در رشت برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان گیلان، این نشست با حضور نمایندگان دستگاه‌ها و گروه‌های مردم‌نهاد عضو کمیته پایش و ارزیابی کنوانسیون حقوق کودک استان صورت‌گرفت و ضمن بررسی فعالیت‌های صورت‌گرفته، افق‌های پیش‌روی این مجموعه درجهت صیانت ازحقوق کودک ترسیم‌شد.

مدیرکل کانون استان گیلان نیز سخنان خود در این نشست را با اشاره به سال‌روز بازگشت غرورآفرین آزادگان به ایران اسلامی آغازکرد و نقش آنان در پاس‌داشت آزادگی و فرصت‌سازی برای آینده‌سازان این مرز و بوم را شایسته تقدیر خواند.

او هم‌چنین، به اهمیت نسل کودک و نوجوان در امروز و فردای جامعه اشاره و ضمن خاطرنشان‌کردن آسیب‌های متوجه آینده‌سازان ‌گفت: برای صیانت از فرزندان‌مان نیازمند پرهیز از عملکرد جزیره‌ای و نظارت درست بر فعالیت‌ دستگاه‌های متولی این حوزه هستیم.

مسوول کمیته پایش و ارزیابی کنوانسیون حقوق کودک استان درعین‌حال، ضرورت هدف‌مندسازی برنامه‌های این حوزه و هم‌گامی با تحولات را خاطرنشان‌کرد و ضمن مثبت توصیف‌کردن عملکرد کانون پرورش فکری و کانون زبان ایران درمواجهه با همه‌گیری ویروس کرونا اظهارکرد: ارایه‌ی هم‌زمان خدمات فرهنگی در فضای حقیقی و مجازی از دست‌آوردهای این مجموعه و فرصت‌سازی از تهدیدها محسوب‌می‌شود.

ضیائی برهمین اساس مدیریت بحران و برنامه‌ریزی مناسب برای خدمات‌رسانی و نشاط‌بخشی اجتماعی را از رسالت‌های متولیان حوزه کودک و نوجوان برشمرد و بهره‌گیری از ظرفیت‌های متقابل و هم‌گرایی را لازمه نیل به این هدف دانست.

لزوم مهارت‌آموزی به آینده‌سازان و ضرورت دست‌یابی به عدالت اجتماعی و فرهنگی، ازدیگرمواردی بود که مورد توجه اسفندیارضیائی قرارگرفت و وی با اشاره به فعالیت‌های کتاب‌خانه سیار شهری و روستایی کانون، اجرای طرح امداد فرهنگی و ارایه‌ی خدمات به کودکان و نوجوانان با نیازهای ویژه و برگزاری کارگاه‌های مهارت‌آموزی درکانون پرورش فکری، ازهمراهی و هم‌گامی با دیگر دستگاه‌ها و گروه‌های مردم‌نهاد برای افزایش گستره‌ی برنامه‌های این حوزه استقبال‌کرد.

براین‌اساس، گزارش‌دهی نمایندگان دستگاه‌ها و گروه‌های مردم نهاد عضو این کمیته و ارایه‌ی پیشنهاد و راه‌کارهای سازنده از سوی حاضران، دیگر برنامه‌های این نشست بود و در پایان نیز مقررشد ضمن افزایش تعامل و همکاری‌، بسترهای مناسب برای افزایش بازدیدهای میدانی از مجموعه‌هایی چون کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و مراکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست فراهم‌شود.

حاضران درعین‌حال، توجه ویژه به کودکان با ‌نیازهای ویژه و تشکیل کارگروه تخصصی در شهرداری شهر رشت برای معرفی مرکز استان گیلان به‌عنوان شهر دوست‌دار کودک را مورد تاکید قراردادند.

گفتنی‌است، در این نشست نمایندگانی از آموزش و پرورش، صداوسیما، معاونت‌بهداشتی‌دانشگاه علوم‌پزشکی، ثبت احوال، فرهنگ وارشاد اسلامی، تعاون، کار و رفاه‌اجتماعی، کمیته امداد امام‌خمینی(ره) و بهزیستی، معاونت‌پیش‌گیری‌ازجرم دادگستری، سازمان‌زندان‌ها، معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان گیلان و هم‌چنین، نمایندگانی از سازمان ‌فرهنگی‌اجتماعی‌ورزشی شهرداری رشت و گروه مردم‌نهاد کودکپاد حضورداشتند.

شایان‌ذکراست، کمیته پایش و ارزیابی حقوق کودک ازجمله کمیته‌های چهارگانه «حقوقی و قضایی»، «آموزش و اطّلاع‌رسانی»، «حمایتی و هماهنگی» و «پایش و ارزیابی  حقوق کودک » کنفوانسیون حقوق کودک است که مسوولیت این کمیته‌ها را به ترتیب، به‌ترتیب مدیران کل و نمایندگان دادگستری، فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهزیستی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان برعهده‌دارند.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت