مدیرکل کانون گیلان :
لزوم فراگیرسازی نگاه فرهنگی در جامعه /تحول، نیازمند آگاهی و باورمندی مخاطب است
مدیر کل کانون استان گیلان در نشست با فعالان عرصهیفرهنگ و در مسیر جلب مشارکتهای اجتماعی و شریکیابی فرهنگی، از ضرورت انعطافپذیری نظام پرورشی و آموزشی سخنگفت و تعمیم نگاه فرهنگی به جامعه را نیازمند همگرایی و باورمندی مخاطبان دانست.
بهگزارش روابطعمومی اداره کل کانون استان گیلان، بهرهگیری از ظرفیتهای درونسازمانی و برونسازمانی برای ارتقای آگاهیهای علمی، کشف و پرورش اندیشه و هدایت استعدادهای نسل کودک ونوجوان از اولویتهای کانون پرورش فکری کودکان و نوجوان به شمارمیرود و همهگیری ویروس کرونا و ضرورت بسترسازی و همگراییها، اهمیت پرداختن به این مهم را صدچندانکرده است.
نشست مسئولان دو مجموعهی همخانواده
برهمین اساس، کانون زبانگیلان برای نخستین بار میزبانی شورای معاونان کانون پرورش فکری استان را تجربهکرد و طی این نشست، مسئولان این دو مجموعهی همخانواده بر اهمیت توجه همزمان به آموزش و پرورش تاکیدکردند.
مدیر کل کانون استان در این نشست با محور قراردادن کلیدواژههای همگرایی و همافزایی، به جایگاه وابستگی و دلبستگی سازمانی پرداخت و توجه به تعلیم و تربیت نسل کودک و نوجوان را نقطهی آغاز جانشینپروری و معرفی شخصیتهای برجسته و تاثیرگذار دانست.
اسفندیارضیائی همچنین از ضرورت تحولات سازنده و باورمندی به این دگرگونیها سخنگفت و با خاطرنشانکردن موفقیتهای کانون پرورش فکری و کانون زبان گفت: دستیابی به این مهم نتیجه برنامهمحوری، نظماداری و مالی، جوانگرایی، بهرهگیری از خاکخوردههای مراکز کانون و ظرفیتهای گسترده بانوان است.
سید مجیدمحمدنژاد، مدیرکانون زبان استان نیز با ابراز خرسندی از میزبانی نشست شورای معاونان، درباره ظرفیتهای این مجموعه سخنگفت و از افزایش همکاریها و ریلگذاری در مسیر فعالیتهای فرهنگی استقبالکرد.
نگاه تربیتی و ارشادی نیروی انتظامی، همخوان با اهداف کانون
تعامل و همگرایی کانون با دستگاههای اجرایی و گروههای مردمنهاد فعال درحوزه فرهنگ، طی نشست با مسئولان معاونت اجتماعی نیروی انتظامی استان گیلان نیز بهپیشرفت طی آن بر افزایش گسترهی همکاریهای متقابل تاکیدشد.
مدیرکل کانون استان گیلان صحبتهای خود در دیدار با رئیس اداره فرهنگی خانواده کارکنان ناجا را با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) در ارتباط با ترویج سبکزندگی ایرانی اسلامی آغازکرد و توجه به امنیت جامعه و سلامت خانواده را حرکت مانا و ماندگار نیروی انتظامی دانست.
اسفندیارضیائی اضافهکرد: شکلگیری خانواده سالم و با نشاط، نقش سازندهای در امنیت جامعه ایفامیکند و دوریگزینی نیروی انتظامی از نگاه قهری و توجه به مسایل ارشادی، بیانگر تدبیر این مجموعه و زمینهساز تربیت انسانهای انقلابی و باورمند به آموزههای اسلامی است.
این مدیر فرهنگی در ادامه سخنان خود، به اثربخشی فرهنگسازی درحوزه کودک و نوجوان اشاره و با بنیادین توصیفکردن این امرگفت: آموزشهای زیربنایی، از کودکی آغازمیشود و نهادینهسازی فرهنگ احترام به قوانین، ریشه در این حرکت ماندگار و آموزش مهارتهای زندگی به این نسلدارد.
وی برهمیناساس، فعالیتهای هدفمند و فرآیندمحور کانون پرورش فکری و کانون زبان ایران را بستری برای مهارتآموزی و نشاطبخشی به نسل کودک و نوجوان دانست و با اشاره به برنامههای حضوری و مجازی کانون گفت: غنیسازی اوقات فراغت آیندهسازان همواره مد نظر کانون قرارداشته و دارد.
یادآوری فعالیتهای روزهای کرونایی و استقبال از مشارکت با نیروی انتظامی و بهرهگیری از ظرفیتهای متقابل، پایانبخش سخنان مدیرکل کانون استان گیلان بود.
رئیس اداره فرهنگی خانواده کارکنان نیروی انتظامی گیلان با ابرازخرسندی از برگزاری نشست هماندیشی گفت: کانون پرورش فکری پیشینهی روشنی در فرهنگسازی و ارتقای آگاهیهای نسل کودک و نوجوان دارد و برهمین اساس نیز از افزایش تعاملات فرهنگی با این مجموعه استقبال میکنیم.
بهرام حیدری در همینحال، به تشریح اقدامات نیروی انتظامی در حوزه صیانت از سلامت خانواده کارکنان ناجا پرداخت و با همسو توصیفکردن این فعالیتها با اهداف کانون گفت: ظرفیتسازی از این فرصت و پرداختن به مباحث تربیتی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی میتواند نقش موثری در سالمسازی جامعه ایفاکند.
وی این میان کارگاههای تخصصی و عمومی برخط کانون و فرصتهای مراکز فرهنگی این مجموعه را مورد توجه قرارداد و با یادآورشدن ظرفیتهای نیروی انتظامی در جهت اختصاص مکانهای آموزشی، مشارکت در برگزاری مهرواره، ویژهبرنامه و اهدای جوایز به برگزیدگان افزود: معرفی مدرسان و برگزاری کارگاههای برخط آموزشی با محوریت تهدیدها و فرصتهای مجازی نیز مورد استقبال است.
برنامهریزی و تشکیل کارگروههای کارشناسی برای پیشبرد برنامههای مشترک، بخش پایانی این نشست بهشمارمیرفت.
آموزشهای بهداشتی نیازمند زیرساخت فرهنگی است
نشست با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان و ترسیم چشمانداز فعالیتهای مشترک، ازدیگر برنامههای کانون گیلان در مسیر همافزایی و شریکیابی فرهنگی بهشمارمیرفت.
مدیر کل کانون استان گیلان سخنان خود در این جلسه را با تمجید از مدافعان سلامت آغازکرد و کادر درمانی کشور را نماد ایثار و ازخودگذشتگی خواند.
اسفندیارضیائی در همین ارتباط به دوریگزینی کانون از ایستایی و پویایی آن در روزهای کرونایی اشاره و با رسالتارزیابیکردن صیانت از سلامت فکری و نشاطبخشی به آیندهسازان ایران اسلامی افزود: آنچه اولویت کانون در روزهای همهگیری ویروس قرارگرفت، پیشگیری از گسستهای فرهنگی و آموزشی وپاسداشت سلامت روحی کودکان و نوجوانان بود.
او درهمین حال انتشار فراخوانها، اجرای فعالیتهای مشترک با دستگاههای اجرایی و گروههای مردم نهاد و تکریم از جهادگران سلامت را در جهت نیل به این هدف عنوانکرد و با خاطرنشانکردن تجلیل معاون وزیر بهداشت از سرود «ستارههای بینشان» اعضای کانون گیلان اظهارداشت: فرهنگسازی یک اولویتاست و برای آموزشهای همگانی نیازمند آمادهسازی زیرساختهای فرهنگی هستیم
این مدیر فرهنگی پایان صحبتهای خود را به تشریح ظرفیتهای گسترده کانون اختصاصداد و با مهم دانستن «ترک تشریفات غیرضروری» تصریحکرد: این امر میتواند به افزایش تعامل و همکاریهای مشترک کمککند.
مدیرفرهنگی و فوقبرنامه دانشگاه علوم پزشکی گیلان هم ضمن تجلیل از خدماترسانی شایسته کانون گفت: تخریب سازههای فرهنگی ساده و پیریزی بنیانهای فرهنگی یک جامعه، دشوار و فرآیندمحور است.
غلامرضا عبدالهزاده در ادامه به تبیین برنامهها و اولویتهای دانشگاه علوم پزشکی پرداخت و با یادآورشدن دغدغههای فرهنگی و باور کارکنان این مجموعه گفت: آینده، ریشه در دوران کودکی و دارد و همگرایی با کانون میتواند به شکلگیری فرداهای روشن کودکان و نوجوانان کمککند.
اعلامآمادگی برای چاپ و انتشار آثار اعضای مراکزفرهنگی کانون در ارتباط با مدافعان سلامت، پایانبخش سخنان عبدالهزاده بود که با بیاندیدگاههای حاضران همراهشد.
شایانذکر است، نشست با مسئولان نیروی انتظامی و دانشگاه علوم پزشکی استان گیلان صبح امروز و بهمیزبانی ادارهکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان در رشت صورتگرفت.